Leírás

A hálószoba/nappali 20 m2 ÉNy-i fekvésű, belső udvarra néző, nagy ablakokkal.

Alacsony rezsijű lakás, közös költsége kb. 8-11.000 Ft/hó, gázkonvektoros fűtésű, egyedi vízórás. Azonnal beköltözhető, 2 havi kaucióval kiadó.

Bútorozottsága:

  • nagy szoba: a legnagyobb helységben egy nagy kétszemélyes ágy, TV, három részes szekrény, egy polcos szekrény és középütt asztal foglal helyet
  • előszoba: a szoba közepén álló asztal mellett két szék és egy két részes szekrény található itt. A beépített fali szekrény előtt pedig egy kinyitható kanapé gazdagítja a berendezési tárgyak sorát. A falon eg barátságos kép és egy nagyobb falitükör is található.
  • fürdőszoba: mérete és jellege miatt a beépített „berendezéseken” kívül (zuhanyzó, WC, mosdó) bútor itt nem kapott helyet. Fűtését egy villany melegítő látja el.
  • konyha: a fali polcokon kívül egy konyhaszekrény és egy faliszekrény található benne. A villanytűzhely mellett egy automata mosógép, egy hűtő- és egy fagyasztó szekrény kapott helyet..

A lakás és a ház felújított. A nagy szoba parkettás, a fürdő- és előszoba, valamint a konyha PVC-vel borított. Az előszobában is van egy kinyitható kanapé, így külön hálószobának is használható szükség esetén.

A belvárosi és körúthoz közeli fekvés ellenére is nagyon csendes, ugyanakkor a közlekedés kiváló!